Belysning

Vi hjälper dig med din belysning

Behöver du hjälp med belysning i Värmland? Välkommen till El & Belysningsteknik. Här får du professionella elinstallationer och reparationer för allt från utomhusbelysning till badrumsbelysning – eller vadän du står inför idag!

Belysning

Din elektriker i karlstad: belysning

Att välja rätt företag för dina behov av belysning är avgörande för att undvika kostsamma misstag och problem i framtiden. Om du anlitar fel företag, kan det leta till allt från dåligt utfört arbete till säkerhetsrisker och framförallt – ökade kostnader. Både i faktiska produkter och själva arbetet.

Med El & Belysningsteknik kan du vara lugn och trygg. Som experter inom belysning tar vi hand om allt från planering och installation till underhåll och reparation. Det är dina lysande visioner och önskemål som är startpunkten (och slutpunkten) i alla våra projekt. Vi kommer med förslag utifrån dina ideér och tillsammans tar vi fram en plan för vad vi skall åstadkomma. God kommunikation och transparens är nyckeln till ett lyckat projekt, och vi ser fram emot att hjälpa dig att komma imål med dina projekt.

Så går det till

1: Skicka in en offertförfrågan.

2: Vi bokar ett hembesök där vi kontrollerar förutsättningar och diskuterar visionen.

3: Du får en tydlig offert och handlingsplan.

4: Du få en trygg, säker och personligt anpassad elinstallation.

Dessutom – om något skulle gå fel i efterhand är det också enkelt. Tack vare vårt upplägg har vi kontakt med leverantörer och annat jox – så att du bara behöver ha koll på ett telefonnummer för alla dina elinstallationsbehov.

Skicka in din offertförfrågan

Med oss får du en säker och effektiv belysningslösning, och vi hjälper dig att välja rätt armaturer och belysningsalternativ som passar din stil och dina behov. På så sätt får du en belysningslösning som du kan att älska i många år framöver. Skicka in en offertförfrågan så är vi igång!

våra kunder

Kontakta oss

Om ni vill ha hjälp med service av er elinstallation eller om ni går i tankarna om en nybyggnation – vi hjälper er gärna!

El och belysningsteknik
Namn
Email
Meddelande

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig så snart vi kan.
Det har uppstått problem. Se över så att du fyllt i alla fält.